Varza cu muschiulet de porc

de Rocsi in Porc, 15 Iul 2010 | 5211 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr muschi de porc fara grasime
  • 1 varza nu prea mare
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • jumatate ardei rosu
  • 1 lingura si jumatate pasta de tomate
  • patrunjel verde
  • marar
  • ulei
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu muschiulet de porc:

Carnea se spala bine ,se taie patrate nu prea mari si se lasa sa se scurga.

Intr-o oala se pune putin ulei la incins.

cand acesta s-a incins se adauga carnea si se lasa sa se rumeaneasca putin pe o parte si alta,apoi se acopera bine cu apa si se acopera cu un capac ca sa fiarba.

varza se spala si se taie fideluta.

ceapa se curata,se spala si se toaca marunt.

morcovul se rade de coaja  si se taie rondele.

ardeiul rosu se taie cubulete.

mararul si patrunjelul,se spala,li se indeparteaza cozile si se toaca marunt.

cand carnea a fiert mai bine de jumatate se pune varza tocata.

cand aceasta incepe sa fiarba se pun si legumele rand pe rand;ceapa,morcovul,ardeiul rosu,mararul si patrunjelul.

daca mai trebuie apa se mai adauga,dar calda si nu prea multa pentru ca varza verde oricum mai lasa ea apa.

se fierbe la foc potrivit.

cu 10 min inainte de a inchide aragazul se condimenteaza cu sare si piper.

pasta de tomate se desface in putina apa,se pune peste varza.

se amesteca bine ,apoi se da in cuptorul incins pentru 10 min.

il serviti cu un ardei iute,cu o mamaliguta si putina smantanica..

sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu muschiulet de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

17.07.2010, 20:05

da e foarte buna rivka

AlinaCorina31 1

27.11.2010, 11:48

Felicitati pentru reteta! Am facut-o si eu si sotul m-a pus sa ii mai fac o portie. Multumesc!

Rocsi 1

27.11.2010, 21:03

cat ma bucur alina ca v-a placut...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet umplut cu carnat